Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 34 Akademisyen Alınacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 34 Akademisyen Alınacak
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 30 öğretim üyesi ve 4 öğretim görevlisi olmak üzere 34 öğretim elemanı alınacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesine 1, Tıp Fakültesine 2 profesör profesör görevlendirilecek.

Tıp Fakültesi ve Eğitim Fakültesine 2’şer, Fen Edebiyat Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi, Su Ürünler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 1’er, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 4 doçent atanacak.

Tıp Fakültesinde 7, Eğitim Fakültesinde 2, Fen Edebiyat Fakültesi ile Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi, Pazar Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 1'er doktor öğretim üyesi görevlendirilecek.

Ayrıca, Rektörlük ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi ve Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda 1'er öğretim görevlisi görevlendirilecek.

Başvurular, 6 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılabilecek.

Şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular, profesör kadroları için üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyesi kadroları için kadronun bulunduğu birime yapılacak.

Öğretim görevlisi kadrosu başvuruları Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulunda bulunan kadro için Güneysu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürlüğüne, Rektörlükte bulunan kadro için üniversitenin Personel Daire Başkanlığına, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda bulunan kadro için, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, Tıp Fakültesinde bulunan kadro için, Tıp Fakültesi Dekanlığına yapılacak.

Şahsen başvurularda salgın süreci nedeniyle mesai saatlerinin 10.00-12.30, 13.00-16.00 olarak düzenlendiği ve şahsen başvuruların belirtilen mesai saatlerinde maske ve mesafe kuralına uyularak kabul edileceği, posta ile yapılan başvurularda ise postadan kaynaklanan gecikmelerden üniversitenin sorumlu olmayacağı belirtildi.