Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Projesine 53 Bin 750 Avro Hibe

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Projesine 53 Bin 750 Avro Hibe
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), uluslararası düzeyde öğrenci ve personel hareketliliği imkânlarının artırılmasına yönelik sürdürülen çalışmalarda yeni bir başarıya daha imza atıldığını bildirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün ortaklığında gerçekleştirilen Erasmus Sağlık Konsorsiyumu (KA108) Projesi kabul edildi. RTEÜ’den yapılan açıklamada, Tıp Fakültesi öğrencilerinin Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden, Tıp Fakültesi akademik, idari ve teknik personelinin ise personel hareketliliğinden faydalanmalarının mümkün olacağı proje kapsamında, toplamda 53 bin 750 Avro hibe sağlandığı bildirildi.

RTEÜ’den yapılan açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen ve RTEÜ’nün de ortağı olduğu Erasmus KA108 Sağlık Konsorsiyumu Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilmeye hak kazandığı bildirilerek, “Tıp Fakültesi öğrencilerinin Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliğinden, Tıp Fakültesi akademik, idari ve teknik personelinin ise personel hareketliliğinden faydalanmalarının mümkün olacağı bu proje kapsamında, toplamda 53.750 € hibe sağlandı.

Daha fazla sayıda öğrenci ve personelin yurt dışı imkânlarından faydalanabilmesi amacıyla hazırlanan bu projede emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.