Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Yeni Doçentleri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin Yeni Doçentleri
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde ve yüksekokullarında görev yapan on üç öğretim üyesi girmiş oldukları doçentlik sınavında başarı gösterip doçent unvanı almaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Adem Beldağ ile Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kader Birinci Konur, Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feyzahan Uzun ve Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Cüneyt Ardıç, Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emre Çağlak ile Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İlker Zeki Kurtoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Özlem Faiz ile Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Kesicioğlu, İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Akbulut, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Karadaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Hüsrev Tabak ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hayri Aydoğan girdikleri sınavı başararak doçent oldular.

RTEÜ Rektörlüğü yayımladığı mesajda “Üniversitemiz camiası olarak öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

recep-tayyip-erdogan-universitesinin-yeni-docentleri-53.jpg