Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Yeni Doçentleri Oldular

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Yeni Doçentleri Oldular
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 4 öğretim üyesi girmiş oldukları Doçentlik sınavında başarı göstererek Doçent unvanı almaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kostakoğlu ile Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Özçelik; Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Başaran ve İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Recep Erkocaaslan girdikleri sınavı başararak Doçent unvanı almaya hak kazandı.

RTEÜ Rektörlüğü, doçent unvanı almayı hak kazanan öğretim üyeleri için yayımladığı kutlama mesajında, "Öğretim üyelerimizi gösterdikleri başarı dolayısıyla tebrik ediyor, almış oldukları unvanların önce kendileri ve Üniversitemiz için sonra da yükseköğretim sistemimiz için hayırlı olması temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyoruz"

recep-tayyip-erdogan-universitesinin-yeni-docentleri-rize.jpg