Redhack, Memurların Maaşını Yükseltti!

Redhack, Memurların Maaşını Yükseltti!
Ünlü hacker grubu, Maliye Bakanlığı'nın sitesini hackleyerek, memurların maaşını yükseltti!

Hacker grubu Redhack bu kez Maliye Bakanlığı'na saldırdı. Maliye Bakanlığı'nın sitemine giren Redhack kamu çalışanlarına 'korsan zam' yaptı!

Hacker grubu Redhack yaptığı açıklamada; "Memura 'komik' zam yapanlara ve aynı zamanda RedHack davasına müdahil olmak isteyen Maliye Bakanlığı'na cevabımızdır" dedi.

SALDIRIYI VİDEOYA KAYDETTİLER

Bakanlar ile kamu kurumlarının internet sitelerine düzenlediği saldırılar ile tanınan ünlü hacker grubu Redhack'in hedefinde bu kez Maliye Bakanlığı vardı. Hacker grubu, Maliye Bakanlığı'nda yer alan ve kamu çalışanlarının bilgilerinin olduğu bölüme girerek çok sayıda değişiklik yaptı. Yapılan değişikleri kaydederek video ile insanlarla paylaşan Redhack, yaptığı saldırıyı Facebook ve Twitter'dan duyurdu.

SALDIRININ NEDENİ ARTAN ZAMLAR

Redhack adına saldırıyı düzenleyen grup üyesi, "Artan fiyatlar, zam, pahalılık hergün bir sorun. Biz de bu mücadele içerisinde halkımızın sorunlarını gözardı edemeyeceğimizi belirterek mücadeleye farklı bir boyut kattık" dedi. "Bilişim Suçları Şube Müdürlüğü, MİT, CIA, Interpol... Hepsinin seviye yükseltmelerini ve level 2'ye geçmelerini istiyoruz." diyen Redhack üyesi, Maliye Bakanlığı'na yapılan saldırıyı örnek bir çalışma olarak yaptıklarını belirtti.

Çok rahat bir şekilde Maliye Bakanlığı'nın sisteminde değişiklikler yapan Redhack üyesi, lise mezunu bir vatandaşın öğrenim durumunu üniversite mezunu yaparken, "Bu maaş düzenlemelerini bitirip gönderdik. Maaşlarını çekecekler." dedi.

MALİYE BAKANLIĞI VE SAVCIYI TEHDİT ETTİLER

Redhack üyesi, yaptığı işlemleri izleyicilere anlatırken, işlemlerin kontrol bölümünde herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Maaşları değiştirilen kişilerin maaşlarında tekrar düzenleme yapıldığında altından kalkamayacağınız bedeller ödersiniz diye tehditler savuran Redhack üyesi, maaşları bizim düzenlediğimiz şekilde ödeyin dedi.

Savcıya da özel notlarının olduğunu belirten Redhack üyesi, 'Aklını başına al. Kendi çapında terör olaylarıyla oyalan, bizimle uğraşma. Bizimle uğraşırsan altından kalkamazsın. Biz dünkü çocuk değiliz." dedi. ,

redhack,-memurlarin-maasini-yukseltti!.jpg