Rekor Bağış Yine Sedat Peker’den

Rekor Bağış Yine Sedat Peker’den
Ünlü işadamı Sedat Peker, ERDODER (Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği)’ne üst üste rekor bağışlarda bulundu.

Rizeli ünlü işadamı Sedat Peker, ERDODER'in Fuat Paşa Yalısı'nda yaptığı dergisinin lansman gecesinde 50 Bin TL’lik bağışının ardından aynı derneğin dün gece düzenlenen balosunda da 50 Bin TL bağışta bulundu. Toplamda 100 Bin TL.’lik bağışta bulunan İşadamı Peker, ERDODER’in düzenlediği 2 programda da en fazla bağışta bulunan isim oldu.

rekor-yardim-yine-sedat-pekerden-geldi-3.jpg

ERDODER (Erken Doğan Çocukları Yaşatma Derneği) tarafından Tarabya Otel'de düzenlenen baloya; iş, cemiyet ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı. Özlem Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı Bülent Ersoy'un da sahne aldığı geceye ünlüler akın etti. Geceye katılan ünlü isimlerden iş adamı Sedat Peker, Bülent Ersoy'dan ve diğer davetlilerden büyük ilgi gördü. Gecede düzenlenen müzayede de açık artırma yoluyla dernek yararına ürünler satıldı.

REKOR YARDIM YİNE SEDAT PEKER'DEN GELDİ

Geçtiğimiz haftalarda ERDODER'in Fuat Paşa Yalısı'nda yaptığı dergisinin lansman gecesinde iş adamı Sedat Peker 50.000 TL bağış yaparak gecenin rekor bağışını yapan isim olmuştu. Dün gece yapılan müzayede de Sedat Peker yapılan açık artırmada Arda Turan imzalı Atletico Madrid formasını 50.000 TL'ye satın alarak gecedeki rekor bağışı yapan isim oldu.

BİR SEDAT PEKER KLASİĞİ

İş adamı Sedat Peker, dernek ve vakıflar yararına yapılan her müzayedede rekor bağışı yapan isim oluyor. Müzayedelerde satın aldığı ürünleri tekrardan satışa çıkarılabilmesi, dernek ve vakıflara tekrardan faydası olabilmesi için Peker, aldığı ürünü aynı aynı gece yeniden bağışlıyor. Bu sayede dernek ve vakıflar yararına aynı ürünler ikinci defa satışa çıkarılmış olurken dün gecede iş adamı Sedat Peker'in bu geleneği değişmedi. İş adamı Sedat Peker 50.000 TL'ye satın aldığı Arda Turan imzalı Atletico Madrid formasını tekrardan derneğe bağışladı.

rekor-yardim-yine-sedat-pekerden-geldi-2.jpg

TOPLAMDA 100.000 TL BAĞIŞ

Daha öncede ERDODER'e Fuat Paşa Yalısı'nda 50.000 TL bağış yapan Sedat Peker, dün gece Tarabya Otel'de düzenlenen baloda 50.000 TL daha bağış yaparak toplamda ERDODER'e 100.000 TL bağış yapmış oldu. Dernek Başkanı Canan Göztepe gecede yaptığı konuşmada iş adamı Sedat Peker'e bugüne kadar derneğe yapmış olduğu bağışlardan ötürü teşekkür etti ve dernek adına Sedat Peker'e plaket takdim edildi.

rekor-yardim-yine-sedat-pekerden-geldi-4.jpg

rekor-yardim-yine-sedat-pekerden-geldi-1.jpg