Rektör Karaman: REAH 1 Milyondan Fazla Hastaya Hizmet Verdi

Rektör Karaman: REAH 1 Milyondan Fazla Hastaya Hizmet Verdi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 2017 yılında 1 milyonun üzerinde hastaya hizmet verdiğini söyledi.

331 bin nüfusu bulunan Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesindeki Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi (REAH)'ın geçen yıl kent nüfusunun 3 katından fazla insana sağlık hizmeti verdiği açıklandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üniversite olarak Rize halkının özellikle sağlık alanında başka illere gitmeye gerek duymamamasını hedeflediklerini belirtterek, "Önemli bir noktaya geldik. İnşallah özellikle şehir hastahanemizin de yapılmasıyla fiziki mekan konusunda sorunda çözülünce daha iyi bir noktaya geleceğiz" dedi.

Rektör Karaman, üniversite olarak Rize halkının özellikle sağlık alanında sundukları hizmetle başka illere gitmeye gerek duymamamasını hedeflediklerini belirterek, "Önemli bir noktaya geldik. İnşallah özellikle şehir hastahanemizin de yapılmasıyla fiziki mekan konusunda sorunda çözülünce daha iyi bir noktaya geleceğiz." dedi. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çok iyi işler yaptığını dile getiren Karaman, şunları kaydetti: "Geçen yıl Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 1 milyonun üzerinde hastaya hizmet vermişiz. Önemli bir noktaya geldik. İnşallah özellikle şehir hastahanemizin de yapılmasıyla fiziki mekan konusunda sorunda çözülünce daha iyi bir noktaya geleceğiz. Daha güzel işler yapacağız. Bu bölgenin insanının sağlık sorununu çözmek istiyoruz."