Rektör Karaman'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Rektör Karaman'a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektör Vekili olarak atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karaahmetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin öncelikle tebrik ettiği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a Rize'den tebrik ziyaretleri devam ediyor.

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-54.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-1.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-2.jpg

Rektör karaman'ı tebrik edenler arasında İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta ve sendika temsilcileri, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, İl Nüfus Müdürü Hasan Bilgetay, Vakıfbank Rize Şube Müdürü Hamdi Tokul, Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlhami Dülgeroğlu, Şahika Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Fikri Kılıç ve Üniversite Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-55.jpg

Misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise; kendisine gösterilen teveccüh dolayısıyla ziyarete gelenlere teşekkür ederek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hem Üniversitemize hem de Rize’ye katkı sağlamak için elinden gelen çabayı sarf edeceğini söyledi. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler ve Kamu kurumları ile olan ilişkilerini daha da güçlendireceklerini belirtti.

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-53.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-15.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-14.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-13.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-10.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-9.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-8.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-7.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-6.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-5.jpg

rteu-rektoru-huseyin-karamana-tebrik-ziyaretleri-4.jpg