Rektör Karaman'dan Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov’a Ziyaret

Rektör Karaman'dan Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov’a Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov’u ziyaret etti. Rektör Karaman'ın ziyaret esnasında Rize davetini kabul eden Cumhurbaşkanı İvanov, yakında Rize'ye geleceğini söyledi.

Birtakım anlaşmalar gerçekleştirmek üzere Makedonya’ya giden Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İvanov’u ziyaret etti.

Rektör Karaman, kendilerini makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov’a RTEÜ hakkında bilgi verdi ve göstermiş oldukları misafirperverlik ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemize karşı iyi duygular ve destekleri için teşekkür etti. Sayın Cumhurbaşkanının dünya çapında bir bilim adamı olduğunu da ifade eden Rektör Karaman, Cumhurbaşkanı’nın barış ve istikrar için hem ülkesine hem de bulunduğu coğrafyaya önemli katkılar sunduğunu ve kendilerinin RTEÜ'yü ziyaretlerinden büyük bir onur duyacaklarını ifade etti.

-prof.-dr.-huseyin-karaman,-makedonya-cumhuriyeti-cumhurbaskani-gjorge-ivanoz’u-ziyaret-etti-(1).jpg

Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov ise, ziyaretleri için Rektör Karaman'a teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini taşıyan RTEÜ'nün bölgede giderek güçlenen bir üniversite olduğuna dikkat çekti. İvanov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda ülkelerine destek verdiğini, Türk iş adamları ile Milletinin de ülkelerine büyük destekler verdiğini belirterek Rektör Karaman'ın üniversitenin gelişmesi noktasında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Rektör Karaman'ın davetini kabul ettiğini belirterek en yakın zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni ziyaret edeceğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman günün anısına Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov'a Üniversitenin plaketi ile Türk Çayı takdim etti.

-prof.-dr.-huseyin-karaman,-makedonya-cumhuriyeti-cumhurbaskani-gjorge-ivanoz’u-ziyaret-etti-(3).jpg-prof.-dr.-huseyin-karaman,-makedonya-cumhuriyeti-cumhurbaskani-gjorge-ivanoz’u-ziyaret-etti-(2).jpg-prof.-dr.-huseyin-karaman,-makedonya-cumhuriyeti-cumhurbaskani-gjorge-ivanoz’u-ziyaret-etti-(4).jpg