Rektör ve Vali Yardımcısı Liseli Oldu!

Rektör ve Vali Yardımcısı Liseli Oldu!
Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer ile RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RENK Projesine destek kapsamında liseli öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RENK Projesine destek kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile birlikte liseli öğrencilerle birlikte kitap okudu.

rektor-vali-yardimcisi-ve-milli-egitim-mudurunden-renk-projesine-destek.jpg

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK)  projesi geniş bir katılımla uygulanmaya devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Vali Yardımcısı Mehmet Özer ve İl Millî Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Fatih Anadolu Lisesindeki kitap okuma etkinliğine katıldı.

huseyin-karamandan-renk-projesine-destek.jpg

RENK Projesi kapsamında öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için “Kitap Okuma Saati” gibi etkinliklerin uygulanmasının önemine değinen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, “Hangi sektörde olursa olsun başarının sürdürülebilmesi için mutlaka eğitimde kalıcı ve sürekliliğin sağlanması gerekiyor.” dedi.

huseyin-karamandan-renk-projesine-destek-2.20141212175143.jpg

huseyin-karamandan-renk-projesine-destek-3.jpg

huseyin-karamandan-renk-projesine-destek.20141212175153.jpg

huseyin-karamandan-renk-projesine-destek-1.jpg