Rektör Yılmaz, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemede Bulundu

Rektör Yılmaz, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemede Bulundu
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mustafa Aksoy ve Rize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Gürkan Altuntaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, bölümleri gezerek hastane ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hastanede tedavi görenleri de ziyaret eden Rektör Yılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta ve hasta yakınları da Rektör Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

rektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-1.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-2.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-3.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-4.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-5.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-6.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-7.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-8.jpgrektor-yilmaz-rteu-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-incelemelerde-bulundu-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24 Yorum