Rektör Yılmaz'dan Kandil'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Rektör Yılmaz'dan Kandil'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz, görev yaptığı sırada saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı için...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz, görev yaptığı sırada saldırıya uğrayan Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı için Rize Belediyesi Başkan Vekili İrfan Kandil’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Rize Belediye Başkanlık makamında RTEÜ Rektörü Arif Yılmaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa'yı kabul eden Rize Belediye Başkanı Vekili İrfan Kandil, bu tür olayların takipçisi olacaklarını söyledi.

Başkan Vekili Kandil, sözlerine şöyle devam etti: "Rize halkına hizmet eden Zabıta müdürümüz ve çalışanlarımıza yapılan saldırıyı insanlık dışı buluyorum. Bu tür hassas durumların takipçisi olacağız. Bu tür olaylara, şiddete asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bir daha oluşmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Kandil’e geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Yılmaz ise, “Olaydan çok büyük bir üzüntü duyduk. Bu tür olayların Rize’de yaşanması kabul edilemez" dedi.

arif-yilmazdan-irfan-kandile-gecmis-olsun-ziyareti-1.jpg