Reşat Kasap, Halil Bakırcı'dan Görevi Devraldı

Reşat Kasap, Halil Bakırcı'dan Görevi Devraldı
Rize Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Rize'nin yeni belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Halil Bakırcı'dan görevi devraldı

Ak Parti'den Rize Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Reşat Kasap, mazbatayı aldıktan sonra Rize Belediyesine giderek görevi Belediye Başkanı Halil Bakırcı'dan devraldı.

Rize İl Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Mazbatasını alan Prof Dr. Reşat Kasap il başkanı Hikmet  Ayar, Merkez İlçe Başkan’ı  İshak  Alim ve teşkilat  mensupları ile birlikte belediyeye geçerek devir teslim törenine katıldı.

resat-kasap-mazbatasini-aldi.jpg

Rize Belediyesi'nde düzenlenen törende ayrıca, Bakırcı, Şevki Yılmaz'ın belediye başkanlığı döneminde yapılan ve bir sonraki belediye başkanına devredilen şehri anahtarı, mührü ve Kur'an-ı Kerim'i yeni başkan Prof. Dr. Reşat Kasap'a teslim etti.

resat-kasap-gorevi-halil-bakircidan-devraldi-5.jpg

Devir teslim töreninde bir  konuşan Bakırcı Rize Belediyesi’nin AK Parti ile birlikte Rize'ye uzun yıllar hizmet edeceğini belirterek; "10 yıldır iftiharla yürüttüğüm Rize Belediye başkanlığını, partimin devamı olan Reşat hocamız başarılı bir oranla kazanmıştır. Kendisine ilimize ve özellikle partimize hayırlı olmasını diliyorum. Beyoğlu belediyesinde çok parti ve çok başkan değişti ama Beyoğlu belediyesinin zihniyeti aynıdır ve bugüne kadar devam ediyor öyle ümit ediyorum ki Rize belediyesinin zihniyeti de parti değiştirmeden uzun yıllar daha hizmet verecektir. Bu zihniyetin devam edeceği kanaatindeyim. Reşat hocanın iyi işler yapacağına inanıyorum. Şahsıma bir sorumluk düşerse 24 saat belediye başkanı ve parti başkanımızın  emrinde olduğumuzu bir kez daha söylüyorum."  dedi

resat-kasap-gorevi-halil-bakircidan-devraldi-6.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise 10 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı Bakırcı’ya teşekkür ederek  şunları söyledi: "Emanetleri  teslim alıyorum inşallah  yapacağımız güzel  hizmetler sonunda aynı  gönül rahatlığıyla bizden sonrakilere devredeceğiz. Öncelikle sizlere 10  yıl boyunca  yürütmüş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı  teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti belediye başkan adayı olarak 30 mart 2014 seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarı Allah’ın izni ve  halkımızın teveccühüyle gerçekleşmiştir. Bundan sonra bütün Rize’nin belediye başkanı olarak kendi değerlerimiz çerçevesinde çalışmalarımızı yürüteceğimizden ve başarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Hepimize hayırlı olsun." Şeklinde konuştu.

resat-kasap-gorevi-halil-bakircidan-devraldi-7.jpg

resat-kasap-gorevi-halil-bakircidan-devraldi-8.jpg

resat-kasap-gorevi-halil-bakircidan-devraldi-9.jpg

df.20140401184205.jpg

resat-kasap.20140401193105.jpg