Reşat Kasap: Rize’yi Kasaba Görüntüsünden Kurtaracağız!

Reşat Kasap: Rize’yi Kasaba Görüntüsünden Kurtaracağız!
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’nin kasaba olduğunu vurguladığı konuşmasında yaptıkları projelerle Rize’yi kasaba görüntüsünden çıkaracaklarını kaydetti.

Son 30 yıldır Türkiye siyasetinde söz sahibi olan, bu sürede 1 Cumhurbaşkanı, 2 Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı, 2 Başbakan, defalarca bakan çıkarmasına ve 2003 ile 2014 yılları arasında arasında Başbakan şehri, 2014’ten günümüze kadar ise Cumhurbaşkanı şehriyle övünmesine rağmen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın “Rize’yi kasaba görüntüsünden kurtaracağız” sözleri Rize’nin içler acısı durumunu ortaya koydu.

Başkan Kasap, Meydan Projesi kapsamında Eski Adliye Binasının yıkım töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim yaptığımız projeler bir taraftan şehrimizi kasaba görüntüsünden kentsel görüntü yapısına kavuştururken, diğer taraftan da adına 10 Numara verdiğimiz projeler var. O projeleri aynı zamanda büyük bir hızla yürütüyoruz. Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığımız projelerimizin bu üçüncü yılımızın başlangıcında uygulama safhasına gelmiş bulunmaktayız.” dedi.