Reşat Kasap'tan Rize'ye Teşekkür

Reşat Kasap'tan Rize'ye Teşekkür
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitingine muhteşem katılımdan dolayı Rizeli hemşerilerine teşekkür etti.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Reşat Kasap, Rizeli hemşerilerine teşekkür mesajında, “Rize Cumhuriyet Meydanı, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ana-baba ocağına gelip hemşerileri ile buluştuğu 21 Mart 2014 Cuma günü, tarihi anlara tanıklık etmiştir.  Milli iradeye, dış bağlantıları da olan çeşitli saldırıların yapıldığı bu süreçte diklenmeden dik duran, bizlerin emanetine, milli iradeye, sahip çıkan liderimiz, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı coşkuyla karşılayan 10 binlere partim, teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim.  Cumhuriyet meydanı ve meydana giremeyen binlerce hemşerimiz başbakanımıza, milli iradeye sahip çıkarak O’na olan sevgisini bir kez daha ortaya koymuştur.” dedi.

Mesajında Rizenin, Rizeli’nin bir kez daha  misafirperverliğini ve evladına sahip çıktığını gösterdiğini kaydeden Kasap, şöyle devam etti: Bu coşku 30 Mart seçimlerindeki sonucun belli olduğunun da bir göstergesidir. Başbakanımızın söylediği gibi 30 Mart seçimlerinde AK Parti Rize’de alacağı yüksek oy oranı ile Türkiye’de birinci olarak kendi evladına ve milli iradeye olan teveccühünü gösterecektir.
Rize'mizin uzun zamandır yine kendi evladından beklediği Rize havalimanı müjdesinin de verildiği mitingde Sayın Başbakanımız, Rize için hazırladığımız on numara projelerin takip ve destekçisi olacağını söyleyerek bizleri onurlandırmış ve çalışma azmimizi arttırmıştır.

Salarha Tüneli, Cumhuriyet Meydanı, Timya Vadisi, Güney Çevre Yolu İkinci Etabı, Belediye Blokları, Gündoğdu Doğu Park, Fener Batı Park, Isırlık Mesire Alanı, Rize Çay Çarşısı, İslam Kültür Merkezi ve 30 Marttan sonra Rize’de uygulamaya koyacakları birçok projenin Başbakan Erdoğan tarafından destek ve takipçisi olunacağını ifade eden Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanında on binlerce hemşerisine verdiği müjdelerle Rize'nin kendisi açısından özel bir yere sahip olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Rize'nin her projesi ile ilgilenen bir dünya liderine karşı 30 Mart’ta Rize'mizin de gereğini yaparak Rize’de bir oy rekoru kıracağına inancım tamdır. Bu vesile ile mitinge katılan, Rize'mizin evladına, milli iradeye sahip çıkan on binlerce hemşerime şükranlarımı sunarım.” dedi.