Restoran sahibine silahlı saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Restoran sahibine silahlı saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Antalya'da ünlü bir restoranın sahibi Ömer Çalışkan ile Hasan isimli aşçı silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Çalışkan tedaviye alınırken Hasan isimli çalışan hayatını kaybetti.

Olay saat 23. 30 sıralarında Çağlayan Mahallesi, 2000. Sokak'ta meydana geldi.

Ömer Çalışkan'ın sahibi olduğu Konyalılar Restoran'a gelen kimliği belirsiz kişi önce Hasan isimli aşçıyla konuşmaya başladı. Kısa bir süre sonra restoranın bahçesindeki masaya oturan kimliği belirsiz kişi işyeri sahibiyle görüşmek istediğini belirtti. Bahçeye çıkarak kendisini çağıran kişinin yanına giden Ömer Çalışkan silahlı saldırıya uğradı.

Yanında bulunan tabanca ile Hasan isimli çalışana ve restoran sahibi Çalışkan'a ateş eden zanlı olay yerinden hızla uzaklaştı. Silah sesini duyan diğer çalışanlar tarafından özel bir otomobille Medical Park Hastanesi'ne kaldırılan Hasan isimli aşçı yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kolundan ve başından yaralandığı belirtilen Çalışkan ise olay yerine çağırılan ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Ömer Çalışkan'ın ameliyata alındığı belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis zanlının kaçtığı aracı tespit etti. İşyeri çalışanlarının ifadelerine başvuran polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.