RİBEGEM, Sarıkamış’ta Ecdadına Koştu!

RİBEGEM, Sarıkamış’ta Ecdadına Koştu!
Sarıkamış Harekatı'nın 107. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde Kars’ta düzenlenen Sarıkamış Şehitleri'ni anma programına Rize’den 120 kişilik ekip katıldı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 107. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ vefa yürüyüşüne Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 120 genç şühedanın izinde ecdadına koştu.

RİBEGEM ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü genç topluluğu, Sarıkamış’ta yapılan anma programına katılarak yaklaşık 10 kilometre yol yürüdü ve 107 yıl önce şehit olan vatan evlatlarını andı.

Şehitleri anmak için gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Kuran-ı Kerim okunarak tüm şehitler için dua edildi.

Türkiye’nin en büyük kamu teşekkülü olan ÇAYKUR, her etkinlikte olduğu gibi sosyal sorumluluğun bilincinde olarak, dondurucu soğukta Sarıkamış’ta katılımcılara sıcak çay ikram ederek gönülleri fethetti.

ribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-3.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-2.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-4.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-5.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-6.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-7.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-8.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-10.jpgribegem-sarikamista-ecdadina-kostu-1.jpg