RİBEGEM’den öğrencilere kitap okuma etkinliği

RİBEGEM’den öğrencilere kitap okuma etkinliği
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından okullarda kitap okuma etkinlikleri düzenleniyor.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in okul temsilcileri tarafından “Kitap Okuma Halkası” etkinliğine katılmak isteyen öğrenciler ve okunmak istenen kitaplar belirlendiği ifade edilerek, "Yaklaşık 100 öğrencinin katılımı ile belirlenen Cengiz Aytmatov’un 'Gün Olur Asra Bedel' isimli kitabı okunarak gruplar halinde tahlili yapılıyor. Rize Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz olarak dağıttığı kitaplar okunarak, gruplar halinde kitap üzerinde konuşmalar ve tahliller gerçekleştiriliyor." ifadelerine yer verildi.

Gençlerde okuma alışkanlığının kazandırılmasının hedeflendiği belirtilen açıklamada, etkinliğin belirlenen program dahilinde arttırılarak devam edeceği kaydedildi.

ribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-1.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-4.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-2.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-3.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-5.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-6.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-7.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-8.jpgribegemden-ogrencilere-kitap-okuma-etkinligi-9.jpgibrahim-turut-manset.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.