RİMED Yönetiminden Ziyaretler

RİMED Yönetiminden Ziyaretler
Rize Medya Derneği (RİMED) Yönetim Kurulu üyeleri çeşitli ziyaretlerde bulundu.

RİMED’de görev dağılımının yapılmasının ardından Başkan Muhittin Sandıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rize valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'ya ziyarette bulundu.

Başkan Muhittin Sandıkçı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Rize Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yazıcı, derneklerin önemli görevlerinin olduğunu sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin geleceğinde “olmazsa olmaz” olduğunu belirtti. Yazıcı, medya çalışanlarının da kamuoyunun aydınlatılması için önemli olduğunu ve kamu kurumları gibi gazetecilerinde tarafsız olması gerektiğini söyledi.

rimed-ziyaretleri-(12).jpg

Ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret eden RİMED yönetimi dernek hakkında bilgi verdi. 

Kasap, çalışmalardan memnun olduğunu ve her zaman yapıcı eleştirinin şehirlerin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

rimed-ziyaretleri-(5).jpg

rimed-ziyaretleri-(2).jpg

Son olarak Rize emniyet Müdürü Adem Çakıcı’yı makamında ziyaret eden Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, ilde yaşanan gelişmeler hakkında sohbet etti. Çakıcı, gazetecilerin polisler gibi zor görevler icra ettiğini, daha huzurlu bir şehir için hep birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

rimed-ziyaretleri-(9).jpg

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan RİMED Başkanı Sandıkçı, ziyaretlerin devam edeceğini, amaçlarının Rize’nin gelişimine katkı sağlayacak bir sivil toplum kuruluşunu oluşturmak olduğunu, büyüyen ve gelişen Rize’ye gazetecilerinde artık aktif olarak  proje ve fikir desteği sağlaması gerektiğini kaydetti.

rimed-ziyaret.jpg

rimed-ziyaretleri-(11).jpg

rimed-ziyaretleri-(4).jpg

rimed-ziyaretleri-(3).jpg

rimed-ziyaretleri-(6).jpg

rimed-ziyaretleri-(1).jpg

rimed-ziyaretleri-(8).jpg

rimed-ziyaretleri-(7).jpg

rimed-ziyaretleri-(10).jpg