RİSE-DER’den Para Ödüllü Resim Yarışması

RİSE-DER’den Para Ödüllü Resim Yarışması
RİSE-DER tarafından 2 Mart Rize’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü dolayısıyla orta okul öğrencilerinin katılabileceği para ödüllü resim yarışması düzenlenecek.

Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSE-DER) Başkanı İshak Güngör, 2 Mart Rize’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü dolayısıyla ödüllü resim yarışması düzenleyeceklerini kaydetti.

ishak-gungor.jpgGüngör, yarışmaya son başvuru tarihinin 23 Şubat 2020 olarak belirlendiğini ifade ederek, 25 Şubat’ta sonuçları ilan edeceklerini ve Rize’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü olan 2 Mart’ta ödül törenini düzenleyeceklerini kaydederek, “Rize iktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği olarak Rize’mize eğitim ve sosyal alanlarda faaliyet göstererek değer katmaya çalışıyoruz. RİSEDER olarak daha önceden yapmış olduğumuz bu faaliyetlerimize bir yenisini daha ekleyerek orta okullarda okuyan öğrencilerimizin katılabileceği Rize’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı konulu yarışmada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden Öğretim Üyesi Dr. Gülşen Çelik, Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi’nden Mustafa Çavuş ve Ali Çavuş Karbuz seçici kurulunu oluşturuyor. Yarışmada 1. olan öğrencimize 1000 TL, 2. olan öğrencimize 750 TL, 3. olan öğrencimize 500 TL ve dereceye giren öğrencilerimize kırtasiye ve boya malzemesi hediye edilecek. Ayrıca RİSEDER olarak Rize’mize değer katmaya ve öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

rise-der’den-para-odullu-resim-yarismasi.jpg