RİSEDER'den Öğrencilere Burs Müjdesi

RİSEDER'den Öğrencilere Burs Müjdesi
Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER), 25 öğrenciye başarı bursu verileceğini açıkladı.

Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER) Başkanı Bülent Akbulut, hayırsever iş adamlarının desteğiyle 2017-2017 Eğitim ve Öğretim yılında akademik başarısı yüksek olan 25 öğrenciye eğitimleri süresince başarı bursu verileceğini açıkladı.

Amaçlarının eğitimin her alanında ilimize ve ülkemize hizmet etmek olduğunu kaydeden Akbulut, konu hakkında yaptığı açıklamada, eğitim alanında yaptıkları çalışmaların her geçen gün artarak devam edeceğini ifade ederek, gelecek yıl hayırseverlerin ve üyelerinin bağışlarıyla burs verilen öğrenci sayısını 40’a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Ülkemizin ve ilimizin eğitim alanında çok fazla eksiği olduğuna dikkat çeken Akbulut, şehit ve gazilerimizin birinci dereceden yakınlarına özel kontenjan oluşturduklarını ifade ederek, “Kısa zamanda önemli çalışmalara imza attık. Ülkemize örnek olacak ciddi projeler geliştirdik. Bu projeler arasında yer alan‘Okulumun Kardeş Camisi Projesi’ kapsamında kamusal alanda ziyaretler gerçekleştirerek, proje içeriğiyle ilgili ilimizin bürokratlarını bilgilendirmeyi ve destekleriyle beraber dini eğitim alanında ülkemize emsal oluşturacak bir çalıştay yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Burs için başarılı öğrencilerin www.riseder.com adresinden online başvuru yapabileceklerini  sözlerine ekleyen Akbulut, yapılacak inceleme sonucunda başvurusu kabul olan öğrencilerin beyan ettikleri evrakları dernek merkezine ulaştırmaları gerekeceğini kaydederek, destek olan hayırsever iş adamlarına teşekkürlerini iletti.