RİSEDER'in İşbirliği İlk meyvesini Verdi

RİSEDER'in İşbirliği İlk meyvesini Verdi
Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile RİSEDER (Rize İktisadi, Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Derepazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokullardaki 8.sınıf öğrencilerine yönelik “Başarı için planlı çalışmanın önemi konulu eğitim semineri verildi.

Çayeli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sema Yazıcı`nın hazır bulunduğu ve gerçekleştirdiği eğitimde bir konuşma yapan RİSEDER Başkanı Bülent Akbulut, “Eğitime ve eğitimciye destek vermek bu ülkenin geleceğine destek olmaktır. Bu anlarda ülkemizin geleceği gözüyle baktığımız geçlerimizin geleceğe hazırlanmasına katkı sunmak bizi memnun edecektir” dedi. 

derepazari-ilce-milli-egitim-mudurlugu-ile-riseder-(rize-iktisadi,-sosyal-calismalar-ve-egitim-dernegi)-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi-1.jpg

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keskin,“Bu eğitimi ve bunun gibi faaliyetlerin yapılmasını çok önemsiyoruz. Bizler artık yeni dünya ve yeni Türkiye modeline uygun nesiller yetiştirmeliyiz. Bu anlamda geleceğin yeniden yapılandırılmasına yönelik, gençlere yönelik yapacağımız her projeye destek veren RİSEDER Başkanı ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan sunumların ve katılımcılara RİSEDER`in katkılarıyla takdim edilen plaket töreninin ardından program sona erdi. 

derepazari-ilce-milli-egitim-mudurlugu-ile-riseder-(rize-iktisadi,-sosyal-calismalar-ve-egitim-dernegi)-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi-2.jpgderepazari-ilce-milli-egitim-mudurlugu-ile-riseder-(rize-iktisadi,-sosyal-calismalar-ve-egitim-dernegi)-arasinda-bir-isbirligi-protokolu-imzalandi-(4).jpgderepazari-ilce-milli-egitim-mudurlugu-ile-riseder-(rize-iktisadi,-sosyal-calismalar-ve-egitim-dernegi)-arasinda-bir-isbirligi-protokolu-imzalandi-(5).jpgderepazari-ilce-milli-egitim-mudurlugu-ile-riseder-rize-iktisadi,-sosyal-calismalar-ve-egitim-dernegi-arasinda-bir-isbirligi-protokolu-imzalandi.jpg