RİSİAD İftar Yemeği Verdi

RİSİAD İftar Yemeği Verdi
Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) tarafından dernek üyelerine ve protokole iftar yemeği verildi.

Yakamoz Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve RİSİAD üyelerinin yanı sıra Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Adalet Komisyonu Başkanı Necmettin İlhan, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, RTSO Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize’deki STK’ların başkan ve yöneticileri, işadamları ve davetliler katıldı.

risiad-iftar-yemegi.jpg

Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yemek duasında bulunmasından sonra konuşma yapan RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, "Ramazan ayı rahmet, bereket, mağfiret ve yardımlaşma ayıdır. Bu ayda yapılan ibadetlerin ecri daha fazladır. Onun için bu tür toplantıların birliğe, beraberliğe, kardeşliğe büyük faydası var. Bu amaçla düzenlediğimiz programımızda bizleri yalnız bırakmayan dernek üyelerimizle protokol üyelerine teşekkür ediyorum. Birlikte barış içerisinde nice Ramazanlara ulaşmayı diliyorum.” dedi.

Hedeflerinin, sanayici ve işadamlarını daha ilerilere taşımak olduğunu açıklayan Başkan Külünkoğlu, bunun için de çalışmalarıyla etkinliklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

mustafa-kulunkoglu-risiad-iftar-yemegi.jpg

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...