Rıza Çalımbay: Bütçemiz Sınırlı ve Belirli

Rıza Çalımbay: Bütçemiz Sınırlı ve Belirli
Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bütçelerinin sınırlı ve belirli olduğunu kaydetti.

Galatasaraylı Engin Baytar’ı ısrarla isteyen deneyimli teknik direktör eski öğrencisi Batuhan Karadeniz içinse net konuşmaktan kaçındı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a, "Engin Baytar'ı transfer etmeniz an meselesi mi" diye soran Serhat Ramay, çok net yanıtlar aldı.

“Bütçemiz sınırlı ve belirli. Çok fazla yapacak bir şey yok. Bu durum bizi sezonun ilk yarısında kendi takımında forma giyemeyen oyunculara yöneltiyor. Tabii takımından ayrılmayı düşünen futbolcular da izleme alanımızda. Galatasaray Engin Baytar’ı özellikle ben istedim. Biliyorsun Eskişehir’den benim oyuncumdu. Burak, Batuhan ve Engin Baytar... Trabzonspor’dan Emre Güral ve Aykut Akgün. Sivasspor’dan da Kamil Grosicki’yi transfer etmek için çalışma başlattık. İki tane yabancı oyuncu alacağız. Biri kesinlikle forvet olacak. Diğeri ofans orta saha. Bir tane de stoper almayı istiyoruz. Toplamda yedi oyuncuyla devre arası transferini kapatmayı planlıyoruz" dedi.

O üç talebenizden Batuhan, Trabzonspor'da isteneni veremedi. Çaykur Rizespor'a gelmesi söz konusu olabilir mi?

Burak, Batuhan ve Engin Eskişehirspor'dan oyuncumdu. Burak son derece parlak bir kariyer yarattı kendine. Engin Baytar bize yakın gibi duruyor. Ama Batuhan için aynını söyleyemem.

Haber: Eurosport