Rize, 2024 İstanbul EMITT Fuarında

Rize, 2024 İstanbul EMITT Fuarında
Rize, bu yıl 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’de yerini aldı.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda Rize Valiliği öncülüğünde, Rize Belediyesi ve ÇAYKUR'un katkılarıyla kurulan Rize standı, şehrin eşsiz doğasını, yaylalarını, mimarisini, şelalelerini, yemek kültürünü ve turizm alanlarını tanıttı.

Rize Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı ve Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Nalkıran fuarda Rize standını ziyaret eden misafirleri karşılayarak şehre davet ettiler. Turizm derneklerinin de katılımıyla Rize'den seyahat acenteleri, oteller ve sektör temsilcileri de fuarda yer aldı.

Fuarın açılışından sonra Rize standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'a Rize Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın tarafından hediye takdim edildi. Rize standını ayrıca eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Düzce Valisi Selçuk Aslan, TGA (Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı) Ürün Pazarlama Direktörü Ceylan Şensoy da ziyaret etti.

6 Şubat'ta başlayan fuarda 2024 yılı turizm sektörüne dair öngörüler, beklentiler, yeni rotalar ve turizm teknolojileri gibi konularda konferanslar yer aldı. Farklı şehirlerin stantlarında da şehirlerin tanıtımı yapıldı.

EMITT Fuarı her yıl 40.000'e yakın turisti ağırlıyor. Rize standına turizm sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ve diğer ziyaretçilerin ilgisi nedeniyle fuar organizatörleri tarafından Emitt 2024 Kültür Turları dalında "En İyi Destinasyon Tanıtımı" ödülü verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum