Rize Açev'de Miniklerin 23 Nisan Gösterisi

Rize Açev'de Miniklerin 23 Nisan Gösterisi
İsmail Kahraman Kültür Sitesi Küçük Salonda düzenlenen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 3-6 Yaş grubu Çoçukların 23 Nisan gösterileri büyük beğeni topladı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Halk Eğitim Müdürü Osman Bahri Gülal Çoçuklarımızın geleceğimizin teminatı olduğunu, elinizden geldiğince özenle, sevgiyle onları geleceğe hazırlamak için cansiperhane çalışmamız gerektiğini söyledi.

osman-bahri-gulal-002.jpg

Bu yaşta gösterilen özenin büyüdükçe de göstermeye gayret edilmesi gerektiğini ifade eden Gülal, çoçukların bizim geleceğimiz ve herşeyimiz olduğunu belirtti. Gülal programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

huseyin-koroglu-003.jpg

3-6 yaş arası çocuklar Ponponlu dans gösterisi, Trakya yöresi, Ponponlu dans gösterisi Türkiye, Erik dalı halkoyunu Günaydın çocuklar ront gösterisi gruplarının hazırlamış olduğu gösteriler ve 23 Nisan Şiiiri izleyenler tarafından çok beğenildi. 

5-044.jpg

Salonu dolduran kalabalık karşısında kimi çocuklar şaşkın bakışlarla etrafı seyrederken, kimileri heyacandan ağladı, büyükleri aratmayacak şekilde gösterilerini sergileyen çocuklar yanında ağlayan çocuklarda ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Minik çocukların gerçekleştirdiği oyunlar velilerden yoğun alkış aldı.

acev.jpg