Rize AFAD ekibi enkaz altında kalan kadını 100 saat sonra kurtardı

Rize AFAD ekibi enkaz altında kalan kadını 100 saat sonra kurtardı
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'te, bir kadın Rize AFAD ekiplerince 100 saat sonra enkaz altından sağ çıkarıldı.

Gaziantep'te evi depremde yıkılan 43 yaşındaki Döne Sürücü, 100 saat sonra enkaz altından sağ olarak çıkartıldı.

Rize AFAD ekipleri, Nurdağı ilçesinde yıkılan Kurtuluş Apartmanı'nın enkazından ses geldiğini tespit etti.

Ekipler, uzun uğraşlar sonucunda Döne Sürücü isimli 43 yaşındaki kadını, depremden 100 saat sonra bulunduğu yerden çıkarttı.

Kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

asrin-felaketi-olarak-nitelenen-kahramanmaras-merkezli-depremlerden-etkilenen-gaziantepte-bir-kadin-rize-afad-ekiplerince-100-saat-sonra-enkaz-altindan-sag-cikarildi-1.jpgasrin-felaketi-olarak-nitelenen-kahramanmaras-merkezli-depremlerden-etkilenen-gaziantepte-bir-kadin-rize-afad-ekiplerince-100-saat-sonra-enkaz-altindan-sag-cikarildi-2.jpgasrin-felaketi-olarak-nitelenen-kahramanmaras-merkezli-depremlerden-etkilenen-gaziantepte-bir-kadin-rize-afad-ekiplerince-100-saat-sonra-enkaz-altindan-sag-cikarildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum