Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Pazar Başsavcısı Değişti

Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Pazar Başsavcısı Değişti
Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adem Amaç, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atandı. Rize’nin yeni Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ise Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel oldu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan adli ve idari yargı yaz kararnamesi tamamlandı. Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ile Pazar ilçesinin Başsavcısı değişti.

Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adem Amaç, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanırken, bu göreve Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel atandı.

Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atandı. Pazar’a ise Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı Mustafa Erbaş Başsavcı olarak atandı.

zavendikli-kurban-bayrami-028.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.