Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Çocuklara 23 Nisan Sürprizi
Rize İl Sağlık Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Pedodonti bölümünde çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Pedodonti bölümünde çocuklara, sağlık çalışanları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sürprizler yapıldı. Palyaço eşliğinde çocuk kliniğine gelen hasta çocuklara bayrak ve balonlar dağıtıldı.

Palyaçolar eşliğinde tedavi gören çocuklar ve oyunlar oynayarak moral veren sağlık çalışanları, 23 Nisan coşkusunu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi koridorlarında yaşattı.

rize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-1.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-2.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-3.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-4.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-5.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-6.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-7.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-10.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-11.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-13.jpgrize-agiz-ve-dis-sagligi-merkezinden-cocuklara-23-nisan-surprizi-15.jpg