Rize Ak Gençlik Terörü Lanetledi

Rize Ak Gençlik Terörü Lanetledi
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, yayımladığı mesajla Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi olayını lanetledi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, yayımladığı mesajda; “Bildiğiniz üzere dün ülke olarak; tarihin ihanet, zülüm ve terör sayfalarına altın harflerle yazılacak vahim bir olayı daha Çağlayan adliyesinde yaşamış bulunmaktayız.

Biz özelde Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları ve Rize Gençliği adına genelde ise Ak Gençlik ve tüm Türkiye gençliği adına bu kara ihaneti, bu canice zulmü, bu mutlak terörü lanetliyoruz.

Bu ihanetin sahipleri bilsinler ki kendileri ideolojilerin kör koridorlarındaki kuklalardan başka bir şey değildirler.  Yaptıkları şüphe götürmeyen bir cinayet ve faillerde cani, katil ve terörist ahmaklardan başka bir şey değillerdir.

Herkes bilsin ki bu bir terörist eylemdir yapanlar ise teröristin ta kendisidir.

Biz Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları ve  Rize gençliği olarak bugün ellerini ovuşturanlara diyoruz ki,
Sizler en güzel  cezayı yine o adliyede yine bizim savcılarımız ve hakimlerimiz tarafından cezalandırılarak alacaksınız. Eski Türkiye’yi özleyenlere diyoruz ki yanılıyorsunuz artık Yeni Türkiye var.
Son olarak Hayatını görev başında kahramanca kaybeden savcımıza Allahtan rahmet ailelerine ve dostlarına ve ülkemize sabır diliyoruz." dedi.