Rize AK Kadrolardan TBMM Başkanı Kahraman'a ziyaret

Rize AK Kadrolardan TBMM Başkanı Kahraman'a ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve beraberindeki heyet, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarını makamında kabul etti.

Heyete, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Kocaeli milletvekili Zeki Aygün eşlik etti. Rize heyeti Kahraman'a yeni  görevinde başarılar dileyerek, Rizeli bir ismin TBMM Başkanı olmasından dolayı gururlu olduklarını ifade ettiler.

İl Başkanı Muhammed Avcı, İsmail Kahraman'ın meclis başkanı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletin nihai temsil makamı olan Türkiye büyük millet meclisi başkanlığında bir Rizelinin olması tüm hemşirelerini ve bizleri  gururlandırmıştır." dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman da hemşehrilerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-1.jpg

Rize heyeti ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı ve  Rize Milletvekili Hasan Karal'ı ziyaret etti.

ak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-3.jpgak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-4.jpgak-kadrolardan-tbmm-baskani-ismail-kahramana-ziyaret-2.jpg