Rize Ak Merkez Durmak Bilmiyor

Rize Ak Merkez Durmak Bilmiyor
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı sandık kurulu toplantılarını aralıksız hızlı bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Küçükçayır Köyü, Çarşı Mahallesi, Tophane Mahallesi ve Hamidiye Mahallesi sandık kurulu toplantılarına katılarak, yaklaşan seçim döneminde teşkilat çalışmalarının yanı sıra sandıklara sahip çıkmanın önemine dikkat çekti.

rize-merkez-ilce-sandik-kurulu-toplantilarina-hiz-verdi2.gif

Yapılan toplantılarda Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'e Merkez İlçe Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Taylan, İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Köse, Sinan Eyüpoğlu, Nurgül Beşikçi, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Delal, Orhan Yazıcılar, Emine Güngör, Belediye Meclis üyesi Rıza Birkan,e mahalle ve köy başkanları ile  sandık görevlileri eşlik etti.

rize-merkez-ilce-sandik-kurulu-toplantilarina-hiz-verdi4.gif

Başkan Sadettin Türüt, toplantılarda yaptığı konuşmada, “Merkez İlçe Başkanlığı olarak, seçim çalışmalarına her alanda hız vermiş bulunmaktayız. Gerek teşkilat çalışmalarımızı gerek saha çalışmalarımızı her hafta aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar yarın bize çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Seçim sadece sahada kazanılmadığı gibi iş sadece sandıkta da bitmiyor. Çalışmalarımızı bir bütün olarak gerçekleştirmekteyiz. Bu davanın hadimleri olarak bizlere düşen görevi layıkıyla yerine getirmek gibi bir sorumluluğumuz var. Bunlar bizim için  sadece siyasi olan çalışmalar değil, aynı zamanda kul olabilme imtihanımızdır, biz böyle inanıyoruz. Bu davaya çalışmalarıyla katkı sağlayan herkese emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

rize-merkez-ilce-sandik-kurulu-toplantilarina-hiz-verdi1.gif

rize-merkez-ilce-sandik-kurulu-toplantilarina-hiz-verdi3.gif