Rize Ak Merkez'den Rize Havaalanı ve AVM'ye Tam Destek

Rize Ak Merkez'den Rize Havaalanı ve AVM'ye Tam Destek
Ak Parti Rize Merkez İlçe başkanı mehmet Topaloğlu'ndan Rİze Havaalnı ve Rize'de yapılması planlanan alışveriş merkezi için tam destek geldi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu beraberinde yöneyim kurulu üyeleriyle beraber Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Başkanı Mahmut Dabak'a gerçekleştirdiği "Hayırlı Olsun" ziyaretinde Rize havaalanı ve alışveriş merkezi yapımı destekçi olacaklarını ifade ederek MÜSİAD Rize Şubesi Başkanı Mahmut Dabak'ın Rize Havaalanı için ısrarcı olduklarını vurguladığı "Rize’ye yapılacak olan bir havalimanı bir kısım insanların açıkladığı gibi Rize için lüks değil, gecikmeye başlamış önemli bir ihtiyaçtır.” sözlerine karşılık "Sayın başkanımızın az önce bahsettiği havaalanı ve işmerkezi konularında kendileriyle beraber aynı duygu ve düşüncelere sahip oldumuzun bilinmesini isterim. Rizemiz ve hemşehrilerimizin yararına yapılması gereken ne varsa tüm teşkılat mensuplarımızla beraber tüm destek ve katkımızı vermeye, görevlerimizin en önemlilerinden birinin de bu olduğunu ifade etmem gerekiyor." dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinde Başkanlık görevini devralan Mahmut Dabak, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı ve yönetimini konuk etti.

rize-ak-merkezden-rize-havaalani-ve-avmye-tam-destek.jpg

Ziyaret esnasında geçtiğimiz ay gerçekleşen 10. Olağan Kongrede Müsiad Rize Şube Başkanlığına seçilen Mahmut Dabak, Rize Havaalanı için ısrarcı olduklarını bir kez daha vurgulayarak Rize'ye yapılacak havalimanından komşu 3 ilinde faydalanacağını ifade ederek, "Rize havalimanı 1 Milyona yakın bir nüfusa hitap edecektir. Rize’ye yapılacak olan bir havalimanı bir kısım insanların açıkladığı gibi Rize için lüks değil, gecikmeye başlamış önemli bir ihtiyaçtır.” dedi.
 
”Şube yönetimi olarak, Rize’ye havalimanı yapılmasında ısrarcıyız. Neden diye sorulursa, yakın bir gelecekte Rize’ye yapılacak olan havalimanı, sadece Rize ve ilçelerimize değil, Trabzon İlimizin en büyük ilçelerinden olan Of ve Çaykara ilçelerine, komşumuz Erzurum’un Rize’ye en yakın ilçesi olan İspir’e ve Artvin ilimize hizmet verecektir. Böylelikle, bizce ilerleyen yıllarda yapılması ehven görülen Rize havalimanı 3 komşu ilimizin, Rize’ye en yakın ve nüfusu en fazla olan ilçelerine de hizmet verecektir. Yani 1 Milyona yakın bir nüfusa hitap edecektir. Rize’ye yapılacak olan bir havalimanı bir kısım insanların açıkladığı gibi Rize için lüks değil, gecikmeye başlamış önemli bir ihtiyaçtır.” dedi ve bu konuda Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu’ndan desteklerini beklediğini söyledi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dabak, Topaloğlu ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ayrıca, Rize için gerekli olan bir diğer yatırımında çok kapsamlı alışveriş merkezi olduğunuda vurguladıktan sonra bizim gibi bütün sivil toplum kuruluşlarının da Rize adına atılacak bütün adımlarda birleşip ortak hareket etmelerinin gerekli olduğunu söyledi.

mehmet-topaloglu-mahmut-dabak.jpg

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ise geçtiğimiz ay Müsiad Rize Şube Başkanlığına seçilen Mahmut DABAK ve yönetimini kutladı ve görevlerinde başarılar diledi. MÜSİAD'ı çok yakından takip ettiklerini ve MÜSİAD'ın Rize'den de değerli işadamlarının içinde bulunduğu güzide bir kurum olduğunu ifade eden Topaloğlu, "MÜSİAD, Anadolu sermayesinden yola çıkan ve Türkiye'nin üreten gücü haline gelen ve dünyadada söz sahibi olmasında büyük payı olan bir sivil toplum kuruluşudur. Sayın Başbakanımız Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da öncelikli hedefi olan dünyada güçlü bir Türkiye, 2023 yılında dünyada ilk on büyük ülke arasına girme hedefi için bu gibi birliktelikler çok önemli değere sahiptir. Sayın başkanımızın az önce bahsettiği havaalanı ve işmerkezi konularında kendileriyle beraber aynı duygu ve düşüncelere sahip oldumuzun bilinmesini isterim. Rizemiz ve hemşehrilerimizin yararına yapılması gereken ne varsa tüm teşkılat mensuplarımızla beraber tüm destek ve katkımızı vermeye, görevlerimizin en önemlilerinden birinin de bu olduğunu ifade etmem gerekiyor. Elbetteki teşkilat çalışmasını hakkıyla yapacağız ama bunun yanında da yaşadığımız, havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz şehrimizin gelişmesi, daha yaşanabilir olabilmesi, halkımızın huzur ve mutluluğunu sağlayacak fiziki çalışmaların yapılması konusunda  elimizi taşın altına koyma cesaretini göstereceğiz.” dedi.