Rize Ak Parti, 18 Nisan’da Gövde Gösterisi Yapacak

Rize Ak Parti, 18 Nisan’da Gövde Gösterisi Yapacak
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 18 Nisan’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısına tüm Rizelileri davet etti, Türkiye'ye örnek olacak bir katılım ve destek beklediklerini açıkladı.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Başkanlığı Seminer salonunda Köy, Mahalle ve Belde Başkanlarıyla bir araya geldi. Türüt, "18 Nisan Cumartesi günü yeni kapalı spor salonunda aday tanıtım programında  Rize'ye yakışacak coşkulu bir katılım bekliyoruz" dedi.

Gerçekleşen toplantıda Başkan Türüt'e, Merkez İlçe Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Taylan, Merkez İlçe Başkan yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, Merkeze bağlı Belde, Köy ve  Mahalle başkanları eşlik etti.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-merkez-ilce-baskanligi-seminer-salonunda-koy,-mahalle-ve-belde-baskanlariyla-bir-araya-geldi-1.jpg

Toplantıda seçim startının 18 Nisan Cumartesi Günü Milletvekilleri aday tanıtım programıyla verileceğine değinen Türüt, "Değerli dava arkadaşlarım, seçime iki aydan az bir zaman kaldı, bu süreçte hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Türkiye birincisi olan ilimizi yeniden birinciliğe taşımamız gerekiyor. Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım programımızda coşkulu bir katılım bekliyoruz sizden. Yola nasıl çıkarsanız öyle yürürsünüz, bu seçim çalışmalarında da kalabalık bir şekilde adaylarımızı tanıtmalıyız. Bu seçim sadece bizim için değil, Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde gelmiş geçmiş belki de yakın tarihte gerçekleşecek en önemli genel seçimdir.Genel seçime iki aydan kısa bir süre kaldı, bu süre gözümüzü açıp kapayana kadar geçer, lakin bu genel seçimin ortaya koya koyacağı sonuç öyle gözümüzü açıp kapayıncaya kadar geçmez. Bu sebeple seçimler süreci içerisinde çok ciddi fedakarlıklar göstermemiz gerekmektedir. Teşkilatçılık ruhumuzu, aklımızı, mantığımızı bu noktada hazırlamamız lazım. Hoşgörü anlamında, gayret anlamında, uyumluluk ve motivasyon anlamında, tamamen hazır olmalıyız. İnanın bu seçimle birlikte  ortaya çıkacak sonuçlar  sadece bizim tarafımızdan değil, bütün dünya tarafından beklenmektedir. Herkes bu işin neden bu kadar önemli olduğunun gayet farkında. Kim ne kadar önümüzde durursa dursun biz bu gayretli çalışmalarımızla ve anayasayı yapacak milletvekili sayısını inşallah çıkaracağız.  Kıymetli dava arkadaşlarım, bu işlerin bizlere düşen kısmı  zahiri gayretten geçer. Cumartesi Günü saat 14.30da yeni kapalı spor salonunda yapılacak olan milletvekili adayları tanıtım programımıza sizlerden  tüm Türkiye teşkilatlarına örnek olacak bir katılım ve destek bekliyoruz.Bu  programımıza tüm Rize halkı da davetlidir" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-merkez-ilce-baskanligi-seminer-salonunda-koy,-mahalle-ve-belde-baskanlariyla-bir-araya-geldi2.jpg

Başkan Türüt'ten sonra Merkez İlçe Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Taylan'da toplantıda bir konuşma yaparak, "Çok değerli mahalle ve köy başkanlarımız artık sahaya inme zamanı geldi. Cumartesi günü yeni kapalı spor salonunda inşallah AK Parti Milletvekili adaylarımız ve bütün teşkilatlarımızla birlik, beraberlik ve coşku içerisinde programımızı yapacağız" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-merkez-ilce-baskanligi-seminer-salonunda-koy,-mahalle-ve-belde-baskanlariyla-bir-araya-geldi3.jpg