Rize Ak Parti'de İstifa Şoku!

Rize Ak Parti'de İstifa Şoku!
Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nda istifa şoku yaşanıyor. İl Başkanı Hikmet Ayar görevinden istifa etti....

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal'ın Rize Milletvekili Aday Adayı olması dolayısıyla istifa etmesinin ardından Ak Parti Rize İl Başkanlığı'na atanan Hikmet Ayar, il başkanlığından istifa etti.

Karal'ın istifasının ardından Ak Parti Rize İl Başkanlığı'na önce vekaleten daha sonra ise asaleten atanan Ayar yaptığı yazılı açıklamayla Ak Parti Rize İl Başkanlığı'ndan istifa ettiğini bildirdi.

Ayar yazılı açıklamasında şunları kaydetti: Daha önceden var olan bazı sağlık sorunlarımın ağır bir şekilde yeniden nüksetmesi sonucu doktorumun, 2011 seçimleri arefesinde seçim temposunun sağlığımda olumsuz gelişmeler göstereceğini ifade etmesiyle Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a İl Başkanlığı görevimden ayrılmak istediğimi bildirdim. Başbakanımızın da sağlık sorunlarım dolayısıyla bu isteğimi uygun bulmasıyla 9 Şubatta asaleten atandığım Ak Parti Rize İl Başkanlığı görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Benden sonra il başkanlığına atanacak arkadaşımıza başarılar dilerim.

Değerli okuyucularımız, bu haber Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile sizlerin engin hoşgörüsüne sığınarak olay53 tarafından yapılan 1 Nisan şakası olup paniğe gerek yok! Başkanımıza nice sağlıklı yarınlar temenni ederken siz siz olun bugün başka 1 Nisan şakalarına maruz kalmayın :)