Rize AK Parti’de Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Başladı

Rize AK Parti’de Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Başladı
AK Parti Rize teşkilatları Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantıları gerçekleştirilen 6 ayrı toplantıyla başladı.

AK Parti Rize teşkilatlarının düzenli olarak yaptığı ilçe danışma meclisi toplantıları Merkez ilçe, Güneysu, Çayeli, Fındıklı, Kalkandere ve İkizdere ilçe danışma meclisi toplantılarıyla başladı.

İlçelerde gerçekleştirilen toplantılara, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, ilçe kadın kolu teşkilatı, ilçe gençlik kolu teşkilatı, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle başkanları katıldı. Merkez ilçe ve Güneysu toplantılarına İl Başkan Vekili İshak Alim ve Rize Milletvekili Hikmet Ayar katılırken, Çayeli ve Fındıklı ilçe danışma meclisi toplantılarına Rize Milletvekili Hasan Karal katıldı. Kalkandere ve İkizdere toplantılarına ise İl Başkan Vekili olarak Osman Karavin katıldı.

rize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(2)-001.jpg

Toplantılar ilçe başkanlarının açılış konuşmalarıyla başladı. İlçe başkanlarının konuşmalarının ardından ilçe ana kademe, kadın kolu ve gençlik kolu teşkilatları son bir ay içerisindeki faaliyet raporlarını okudular. Ayrıca ilçe belediye başkanları belediyelerin faaliyetleri hakkında sunumlar yaptılar.  Faaliyet raporlarının ardından sunumların müzakereleri yapıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantılarda teşkilat içi faaliyetler değerlendirilirken, ülke gündem ve yereldeki yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili istişarede bulunuldu.

İl Başkan Vekili İshak Alim toplantılarda yaptığı konuşmalarda, “AK Parti olarak artık kurumsallaşmış daha da öncesinden gelenekleri olan bir teşkilatız. Bizler millete hizmet yolunda çıktığımız bu yolda ilk günkü azimle çalışmalarımı sürdürüyoruz. Sadece seçim zamanı halkımızın karşısına çıkmıyoruz. Bugün olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde teşkilat çalışmalarımızı seçim dışında da aynı disiplinle sürdürüyor, hazır ve dinç bir teşkilat yapımızı koruyarak çalışmalarımızı aksatmadan  devam ediyoruz” ifadelerini  kullandı.

rize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(8)-002.jpg

Milletvekili Hasan Karal, ilçe danışmalarda yaptığı  konuşmalarda, “AK Partililer olarak bu  ülkede en ciddi, en organize ve en  koordineli  çalışmaları sürdüren ve birbiriyle dayanışma içerinde siyaseti  sürdürmeyi amaçlayan bir büyük  teşkilatız. Bizim teşkilatçılık anlayışımız öyle sadece seçimden seçime partilerimizi açıp, seçimden seçime insanların karışışına çıkan bir siyasi anlayız değil. Biz 24 saat interaktif bir şekilde vatandaşlarımızla beraber olmayı, onların dertleriyle dertlenmeyi, onların telefonlarına bakmayı telefonlarına bakarken gocunmayan bir anlayışı sürdürdük. Türkiye’de eğer son seçimlerde yüzde 49.5’lik bir başarıyı yakalamışsak bu AK Partili siyasetçilerin insanımızla olan diyalogunun ne kadar etkili bir sonuç ortaya koyduğunun göstergesidir.” dedi.

rize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(1)-003.jpg

Milletvekili Hikmet Ayar ise konuşmasında şunları kaydetti: “Bizler dört yıllık il başkanlığımda çok önem verdiğim Rize ölçeğindeki birlik beraberliği Ankara ölçeğinde daha ileriye nasıl taşıyabiliriz diye ilgili çok ciddi bir çalışmaya girdik. Çünkü biz biliyoruz ki birlik beraberliğin zedelendiği veya eksik kaldığı yerde hizmetlerde eksik kalır. Bu manada olmak üzere bizler Ankara'da yaptığımız bütün görüşmeleri Rize'nin üç milletvekili olarak yapıyoruz. Rize ortak paydası bizim için her şeyin üzerindedir.”

rize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(3)-004.jpgrize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(4).jpgrize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(5).jpg

rize-ak-parti’de-mart-ayi-ilce-danisma-meclisi-toplantilari-basladi-(6).jpg