Rize AK Parti'de SKM Başkanı Değişti

Rize AK Parti'de SKM Başkanı Değişti
Ak Parti Rize İl Başkanlığı seçim koodinasyon başkanı değişti. Eski başkan Hakan Gültekin görevini aynı zamanda AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı olan Yunus Öksüz'e devretti.

İl Başkan Yardımcısı Hakan Gültekin, yürüttüğü  seçim koordinasyon merkezi başkanlığı görevini İl Genel Meclisi Başkanı olması sebebiyle Yunus Öksüz’e devretti. AK Parti İl Yönetim Kurulunun aldığı karara göre Rize’de bütün seçim çalışmalarının başında artık Yunus Öksüz olacak.

12 Haziran genel seçimlerinde AK Parti Rize Milletvekili aday adayı olan Yunus Öksüz, daha önce de AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüştü.

YUNUS ÖKSÜZ KİMDİR?

yunus-oksuz-ak-parti-rize-secim-koordinasyon-baskani.jpg

1968 yılında Anbarlık  Köyünde doğdu. İlk okulu Anbarlıkta ,ortaokulu merkez orta okulunda liseyide Rize Lisesi'nde okuduktan sonra 1991 KTÜ Makina Mühendisliğinden mezun oldu. Bir süre Karçay AŞ’de bakım onarım müdürü olarak görev yaptıktan sonra görevinden ayrılarak askere gitti. Askerliğini kısa dönem olarak yapıp döndükten sonra sırasıyla Kayalar İnşaat firmasında bakım onarım müdürü, Rize Belediyesi'nde bakım onarım  şefi olarak görev yaptı. 1997’de  belediyeden ayrılarak ticaretle uğraşmaya başladı. Siyasi hayatına 1994 Refah Partisi ilçe yönetim kurulu üyeliği,1997’de kurulan Fazilet Partisi kurucu il yönetim kurulu üyeliği ve kurucu ilçe başkanlığı, 2001'de kurulan Ak Parti kurucu ilçe başkalığı görevlerinde bulundu. 22 haziran 2007 seçimlerinde  Ak Parti merkez ilçe başkanlığından ayrılarak milletvekili aday adayı oldu. Ticaretle uğraşmakta, evli ve 4 çocuk babasıdır.