Rize AK Vekillerden Veliköy ve Güney Çevre Yolunda İnceleme

Rize AK Vekillerden Veliköy ve Güney Çevre Yolunda İnceleme
AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Güney Çevre Yolu ve Veliköy yolundaki çalışmaları yerinde İnceledi.

AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak meclisteki yoğun çalışma temposunun yanında Rize’deki yatırımları hem Ankara’dan takip ediyor hem Rize’ye gelerek yerinde incelemeler yapıyorlar.

Milletvekilleri bu hafta sonu Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’la birlikte Rize’deki karayolları yatırımlarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldılar. İlk olarak Veliköy yolunda incelemelerde bulunuldu.

ak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(1).jpg

Burada vatandaşlarla bir araya geldikten sonra yoldaki çalışmaları inceleyerek, son durumu hakkında bilgiler aldılar. Veliköy yolundan sonra Rize’deki bir başka karayolu yatırımı olan Güney çevre yolunun Pehlivantaşı ile Kavaklı Mahallesi arasındaki bölgeye giderek buradaki asfaltlama çalışmalarını incelediler.

ak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(2).jpg

Milletvekilleri Rize’deki yatırımları son derece titiz bir şekilde takip ettiklerini belirterek hem Ankara’dan bakanlıklar ve ilgili müdürlüklerden yatırımları takip ettiklerini hem Rize’ye gelerek çalışmaları yerinde incelediklerini ifade ettiler Çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldiklerini, onların da fikirlerini alarak sorunları konuşma imkanı bulduklarını belittiler.

ak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(3).jpgak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(4).jpgak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(5).jpgak-vekillerden-velikoy-ve-guney-cevre-yolunda-inceleme-(6).jpg