Rize, Akıl ve Zeka Oyunlarında Zirvede

Rize, Akıl ve Zeka Oyunlarında Zirvede
Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun gerçekleştirmiş olduğu turnuva ve yarışmalarına katılan Rize ekipleri zirvede yer aldı.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun gerçekleştirmiş olduğu 1. Akıl ve Zeka Oyunu Tasarım Yarışmasında Rize Bilsem öğretmenlerinden Kemal Akbayrak Türkiye Birincisi, Emre Yurdaöz ise Türkiye Dördüncülüğünü kazandı.

27-28 Nisan tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Türkiye 2.Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Mangala kategorisinde ise Çayeli İshakoğlu İlkokulu öğrencisi Bünyamin Gülkaya Türkiye Birinciliğini elde etti.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü yayımladığı kutlama mesajında, zirvede yer alan Öğretmenler Akbayrak ile Yurdaöz ile İlkokul öğrencisi Gülkaya ve Gülkaya’nın danışman öğretmeni Aysun Kayan Eraslan’ı tebrik etti.

tum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(5).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(6).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(7).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(1).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(2).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(3).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(4).jpgtum-akil-ve-zeka-oyunlari-federasyonunun-gerceklestirmis-oldugu-turnuva-ve-yarismalarina-katilan-rize-ekipleri-zirvede-yer-aldi-(8).jpg