Rize Amatör Futbol Sahasının İhalesi Yapıldı

Rize Amatör Futbol Sahasının İhalesi Yapıldı
Rize Liman sahası yakınında yapılması planlanan amatör futbol sahası inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleyi 9 Milyon 34 Bin TL’lik teklifle Trans - Of Ulusal Nakliyat İnşaat San. ve Ticaret Ltd. Şti kazandı.

Rize Liman sahası yakınında yapılması planlanan amatör futbol sahasını da içinde barındıracak olan merkez spor sahaları ve spor kompleksi inşaatının ihalesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapıldı. İhaleyi, Trans - Of Ulusal Nakliyat İnşaat San. ve Ticaret Ltd. Şti kazandı.

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesi Başkanı Ali Çelik, Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak yıllardır bekledikleri günün bugün gerçekleştiğini kaydetti.

Çelik, yaptığı açıklamada, “Yıllardır beklediğimiz merkezdeki amatör futbol sahaları ve spor kompleksinin ilk adımı bugün atılmış oldu. Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü’nde bugün gerçekleştirilen merkez futbol sahaları ve spor kompleksi için ihale yapılarak Trans - Of Ulusal Nakliyat İnşaat San. ve Ticaret Ltd. Şti 9.034.000.00 ile kazanmıştır. Rize Amatör Spor ailesi olarak bugünü milat olarak değerlendiriyor, üzerimize düşeni görev sorumluluğumuzu farkına varıp Rizemizin spor kenti haline getirilmesi için var gücümüzle çalışacağımızı bildiriyoruz. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulum olarak yapmış olduğumuz bu haklı mücadelemizi sonuna kadar inanarak güvenerek sonuçlandırılmasınısının mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi başından beri inandığımız ve güvendiğimiz başta Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, değerli büyüğümüz Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı’ya, sporumuzun abisi sayın Osman Aşkın Bak’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekilimiz Muhammet Avcı’ya, önceki milletvekillerimiz Hikmet Ayar’a, Hasan Karal’a ve İl Başkanımız İshak Alim’e teşekkürlerimizi sunuyor, Rize Amatör Spor ailesi olarak müteşekkir olduğumuzu bildiriyoruz.” dedi.

askf-rize-subesi-baskani-ali-celik.jpg