Rize-Artvin Havalimanı Açılış Törenine 70 Bin Kişi Katıldı

Rize-Artvin Havalimanı Açılış Törenine 70 Bin Kişi Katıldı
Rize için tarihi bir gün olan Rize-Artvin Havalimanı açılış törenine 70 bin kişinin katıldığı açıklandı.

Rize - Artvin Havalimanı açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Pazar ilçesinde yapılan Rize - Artvin Havalimanı için oluşturulan tören alanının yanı sıra Rize-Artvin Havalimanı çevresindeki yamaçta toplanan vatandaşlar açılış programını takip etti.

Emniyet Müdürlüğünün verilerine göre açılış törenine 70 bin kişinin katıldığı açıklandı.

rize-artvin-havalimani-acilis-toreni-12.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-3.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-4.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-5.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-9.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-14.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-15.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-10.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-8.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-13.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-1.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-2.jpgrize-artvin-havalimani-acilis-toreni-7.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bedeli-ve-yardim-kampanyasi-005-008.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum