Rize Artvin Havalimanı Arefe Günü Full Çekiyor Yeni Seferler Konulmuyor

Rize Artvin Havalimanı Arefe Günü Full Çekiyor Yeni Seferler Konulmuyor
Kurban Bayramı arefesinde İstanbul’dan Rize Artvin Havalimanı’na yolcu taşıyacak tüm uçak seferleri doldu. Ancak yeni uçak seferleri konulmadı.

Türk Hava Yolları’nın (THY) internet sitesinden yer alan bilgilere göre, Kurban Bayramı arefesi olan 8 Temmuz 2022 Cuma günü İstanbul Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na ait THY’nin 4 seferi arefeye 40 gün kala 1 Haziran ‘da doldu. İstanbul Havalimanı’ndan Rize’ye arefe günü uçak seferlerinin tamamının dolmasına rağmen 6 gündür yeni sefer konulmadı.

Sabiha Gökçen’den Rize Artvin Havalimanı’na ise arefe günü için konulan 2 uçak seferi de de dolarken yeni seferler konulmadı.

kurban-bayrami-arefesinde-istanbuldan-rize-artvin-havalimanina-yolcu-tasiyacak-tum-ucak-seferleri-doldu-ancak-yeni-ucak-seferleri-konulmadi.jpg

6 GÜNDÜR RİZE'YE SEFER KOYMADILAR, TRABZON HAVALİMANI'NDAN ALIN BİLETLERİNİZİ YÖNLENDİRMESİ YAPILIYOR

6 gündür Rize Artvin Havalimanı’na sefer konulmaması nedeniyle Rize Artvin Havalimanı yolcuları arefe günü biletlerini Trabzon Havalimanı için almak zorunda kalırken, Trabzon Havalimanı’na arefe günü 12’si THY, 5’i AnadoluJet olmak üzere toplam 17 sefer konuldu. Bugün itibariyle ise  bu 17 seferden 9’u doldu.

1-1.jpg1-2.jpg1-3.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Artvin Havalimanı Yolcusu Uçaklara Sığmıyor!

 

zavendikli-kurslari-kayit-055.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
21 Yorum