Rize Artvin Havalimanı Bayram Arifesi Biletleri Tükendi!

Rize Artvin Havalimanı Bayram Arifesi Biletleri Tükendi!
İstanbul’da yaşayan ve Kurban Bayramını memleketinde geçirmek isteyen Rize ve Artvinliler, bayram arifesine ait Rize Artvin Havalimanına ait uçak biletlerini tüketti.

Müslümanlar tarafından Hicrî takvime göre Zilhicce ayının 10. gününden itibaren dört gün boyunca kutlanan Kurban Bayramı, bu yıl 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak. Açıldığından itibaren büyük rağbet gören ve henüz konulmayan seferler nedeniyle yolcularının büyük bir bölümünün farklı havalimanından uçuş yapılması zorunda kalınan Rize Artvin Havalimanı bayram arifesinde de full çekiyor.

Kurban Bayramı arifesi olan 8 Temmuz Cuma günü İstanbul Havalimanından Rize’ye saat 06.20, 12.00, 16.50 ve 21.10’da olmak üzere 4 sefer, Sabiha Gökçen’den 16.50’de 1 sefer olmak üzere İstanbul’dan Rize Artvin Havalimanına 5 sefer düzenlenecek. Kurban Bayramını memleketinde geçirmek isteyen Rize ve Artvinliler yaklaşık 1,5 ay öncesinden 4 uçuşa ait tüm biletleri tüketti.

THY’nin internet sitesinde yer alan bilgide, bayram arifesine ait THY’ye ait 12.00, 16.50 ve 21.10 uçuşları ile Anadolu Jet’e ait 16.50 uçuşları doldu. Arife gününün sabahı 06.20'ye ait biletlerin satışı ise devam ediyor.

PEGASUS'UN 1 HAZİRAN'DA RİZE'YE UÇAK SEFERLERİNİ BAŞLATMASI BEKLENİYOR

1 Haziran’da Sabiha Gökçen’den Rize’ye günde karşılıklı 2 sefer düzenlemesi beklenen özel havayolu şirketi Pegasus’un da biletleri satışa açmasıyla ve THY ile AnadoluJet’in de ek seferler koyması halinde arife gününe ait ek seferlerin de kısa sürede tüm biletlerinin tükenmesi bekleniyor.

rize-artvin-havalimani-bayram-arifesi-biletleri-tukendi.jpgzavendikli-kurslari-kayit-004.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-047.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum