Rize Artvin Havalimanı Biletleri 1,5 Ay Önce Tükenince Bayram Arifesine 1 Sefer Daha Konuldu

Rize Artvin Havalimanı Biletleri 1,5 Ay Önce Tükenince Bayram Arifesine 1 Sefer Daha Konuldu
Kurban Bayramı arifesine ait İstanbul – Rize Artvin Havalimanı biletlerinin 1,5 ay öncesinden tükenmesi üzerine arife gününe 1 sefer daha eklendi.

Kurban Bayramını memleketinde geçirmek isteyen ve bayram arifesinde İstanbul’dan Rize ve Artvin’e gelmek isteyenler vatandaşlar arife gününe ait İstanbul – Rize Artvin Havalimanına ait 5 uçak seferinin 4’üne ait biletleri 1,5 ay öncesinden tüketti. Biletlerin kısa süre içerisinde tükenmesi üzere AnadoluJet Sabiha Gökçen Havalimanından Rize Artvin Havalimanına sabah saatlerinde 1 sefer daha ekledi.

Açılan sefere ait biletlerin de kısa sürede tükenmesi beklendiğinden toplam 6 sefer olan arife günü seferlerinin özel havayolu şirketlerinin de sefere başlaması ve THY ile AnadoluJet'in de yeni uçak seferlerinin konulmasıyla birlikte 15’in üzerine çıkması bekleniyor.

biletler-15-ay-once-tukenince-bayram-arifesine-1-sefer-daha-konuldu.jpg

zavendikli-kurslari-kayit-008.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hocaefendi-kuran-kurslari-050.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum