Rize Artvin Havalimanı Uçuşları Bayram Öncesi ve Bayramın İlk Günü Full Dolu!

Rize Artvin Havalimanı Uçuşları Bayram Öncesi ve Bayramın İlk Günü Full Dolu!
İstanbul ve çevresinden Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine gelmek isteyen Rize ve Artvinliler, bayram öncesi ve bayramın birinci günü full doluluk oranına ulaştı.

Yoğun ilgi görmesine rağmen sefer yapılan il sayısı ile sefer sayısı artırılmayan Rize Artvin Havalimanı, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen Rize ve Artvinliler, sefer konulan iki ilden biri olan İstanbul’dan Kurban Bayramı öncesi ve bayram günü Rize ve Artvin Havalimanı biletlerini aylar öncesinden tüketti.

THY’nin internet sitesinden derlenen bilgilere göre, bayrama yaklaşık 40 gün kala 8 Temmuz arefe gününe ait İstanbul Rize Artvin uçakları dolarken, 7 Temmuz’a ait 6 uçuştan 4’ü, bayramın birinci günü ise 6 uçuştan 5'i doldu.

Rize Artvin Havalimanı uçuşları aylar öncesinden dolmasına rağmen yeni seferler konulmazken, Rize Artvin Havalimanı yolcuları, boş olan Trabzon Havalimanı’nı kullanmaya mecbur bırakılmaya devam ediliyor.

rize-artvin-havalimani-ucuslari-bayram-oncesi-ve-bayramin-ilk-gunu-full-dolu-2.jpgrize-artvin-havalimani-ucuslari-bayram-oncesi-ve-bayramin-ilk-gunu-full-dolu-4.jpgrize-artvin-havalimani-ucuslari-bayram-oncesi-ve-bayramin-ilk-gunu-full-dolu-1.jpg

 

1-168.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum