Rize Artvin Havalimanına Personel Alımı İçin Yeni İş İlanları Yayımlandı

Rize Artvin Havalimanına Personel Alımı İçin Yeni İş İlanları Yayımlandı
Uçuş için geri sayıma geçilen Rize Artvin Havalimanı için işçi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakın tarihte Rize'nin Pazar ilçesinde açılışı gerçekleştirilecek olan Rize Artvin Havalimanında istihdam edilmek üzere birçok branşta personel alımı için başvurular alınmaya devam ediyor.

Rize Artvin Havalimanında çalıştırılmak üzere silahlı özel güvenlik personeli sıhhi tesisat teknisyeni, makine teknisyeni/teknikeri, soğutma teknolojileri/klima/iklimlendirme teknisyeni, elektrik teknisyeni/teknikeri, motor teknisyeni, inşaat ustası, danışma görevlisi, iş makinaları operatörü ve temizlik personeli alımına ilişkin başvurular da başladı. 

İş başvurusunda bulunmak isteyenler haber içerisinde belirtilen şartlara göre o kategoride yer alan e-mail adresine özgeçmiş ile birlikte e-mail göndererek başvuruda bulunabilir.

Rize Artvin Havalimanı’na Silahlı Özel Güvenlik Personeli alınacaktır.

Aşağıdaki şartları sağlayan adaylar başvurularını 06.04.2022 tarihi saat: 18.00’a kadar şartları sağladığına dair belgeler ve irtibaat numarlarını içeren özgeçmiş ile birlikte [email protected] adresine yapabilirler.

Silahlı özel güvenlik görevlisi oalrak, 5188 nolu Kanunun 10. Maddesi çerçevesindeki şartları sağlamak,

06.04.1987 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak,

Boy: Erkeklerde en az 170 cm, bayanlarda en az 165 cm uzunluğunda olmak.

Kilo: Kg olarak, boy uzunluğunun son iki rakamının 10 kg eksiği – 10 kg fazlasını aşmamak,

Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış olduğunu belgelemek,

Havalimanı giriş kartı almaya engel sabıka kaydı olmamak,

Başvuru tariihinden en az bir ay öncesine kadr SGK kaydı olmamak,

Son 1 yıldır Rize’de ikamet ettiğini belgelemek.

Rize Artvin Havalimanı’na sıhhi tesisat teknisyeni, makine teknisyeni/teknikeri, soğutma teknolojileri/klima/iklimlendirme teknisyeni, elektrik teknisyeni/teknikeri, motor teknisyeni, inşaat ustası, danışma görevlisi, iş makinaları operatörü alınacaktır.

Aşağıdaki şartları sağlayan adaylar başvurularını 06.04.2022 tarihi saat: 18.00’a kadar şartları sağladığına dair belgeler ve irtibat numaralarını içeren özgeçmiş ile birlikte [email protected] adresine yapabilirler.

Mesleğinde en az 2 yıl çalıştığını gösterir belgeye sahip olmak,

Havalimanı giriş kartı almaya engel sabıka kaydı olmamak,

06.04.1987 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak,

Son 1 yıldır Rize’de ikamet ettiğini belgelemek

Sıhhi tesisat teknisyeni için mesleğini gösterir ibareyi içeren meslek lisesi diploması veya Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü dallarından mezun olmak

Makine Teknikerliği için Makine Teknikerliği Diploması veya Mekatronik Teknikerliği Diploması, Makine Teknisyenliği için “Makine” veya “Makine Teknisyeni” veya “Tesviye” ibareli Meslek Lisesi diploması veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı Mekatronik Dalı Mesleki ve Teknik Eğitim Diploması sahibi olmak.

Soğutma Teknolojileri / Klima / İklimlendirme Teknisyeni için mesleğini gösterir ibareyi içeren Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Diploması sahibi olmak.

Elektrik Teknikerliği için Elektrik Teknikerliği Diploması, Elektrik Teknisyenliği için “Elektrik” veya “Elektrik Teknisyeni” ibareli Meslek Lisesi Diploması sahibi olamk.

Motor Teknisyeni için “Motor” veya”Motor Teknisyeni” ibareli Meslek Lisesi Diploması sahibi olmak.

İnşaat Ustası için inşaat sektörüne ait Mesleki Yeterlilik Kurumu Mesleki Yeterlilik belgelerinden biri veya inşaat teknolojisi alanında 3308 sayılı Milli Eğitim Kanununa göre ustalık belgelerinden birine sahip olmak.

Danışma Görevlisi için en az lise mezunu olmak ve Intermediate (B) seviye İngilizce belgesi (MEB Onaylı) veya hazırlık okuduğunu veya muaf olduğunu gösterir belge veya öğretim dili İngilizce olan mezun olduğunu gösterir belge sahibi olmak.

İş Makinaları Operatörü için 01.01.2016 öncesi ehliyet alanlar için D ve E sınıfı sürücü belgesi, 01.01.2016 sonrası ehliyet alanlar için D, C ve CE sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve iş makinaları operatörlük sertifikası veya “G” sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Rize Artvin Havalimanı’na temizlik personeli alınacaktır.

Aşağıdaki şartları taşıyan adaylar başvurularını 06.04.2022 tarihi saat: 18.00’a kadar şartları sağladığına dair belgeler ve irtibat numaralarını içeren özgeçmiş ile birlikte [email protected] adresine yapabilirler.

Havalimanı giriş kartı almaya engel sabıka kaydı olmamak

Uzun süre ayakta çalışmaya engel durumu olmamak.

06.04.1987 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak

Başvuru tarihinden en az bir ay öncesine kadar SGK kaydı olmamak.

Son 1 yıldır Rize’de ikamet ettiğini belgelemek.

DAHA ÖNCEKİ FARKLI BRANŞLARDAKİ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN HABERİMİZ İÇİN BU ALANA TIKLAYINIZ...