Rize Artvin Havalimanında kiralık 2 otopark

Rize Artvin Havalimanında kiralık 2 otopark
Rize Artvin Havalimanı terminal binası önündeki toplam 453 araçlık 2 otopark ihale usulü ile kiraya verilecek

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Rize Artvin Havalimanı terminal binası önünde bulunan 14.400 metrekarelik 402 araçlık otopark (6 araçlık şarj istasyonu dahil) ile CIP salonu önünde bulunan 1.700 metrekarelik 51 araçlık otopark olmak üzere toplam 16.100 metrekarelik 453 araçlık otopark mahalli KDV dahil 250 Bin TL/Ay muhammen kira bedeli üzerinden DHMİ Kira İhale Yönergesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edileceğini, Pazarlama ve Ticaret Komisyonu Yönergesinin 17.2.4. maddesi kapsamında sözleşme düzenlenerek kiraya verileceğini açıkladı.

İhaleye katılmak için geçici teminat bedelinin 1 milyon lira olduğu belirtilen açıklamada, ihalenin 09/11/2023 günü saat 14:30’da Rize Artvin Havalimanı Müdürlüğünde yapılacağı ifade edildi.

Başvuruda bulunacakların 09/11/2023 günü saat 14:00’e kadar ihaleye katılma şartlarında belirtilen evrakları tamamlayıp DHMİ Rize-Artvin Havalimanı Evrak Birimine vermeleri gerekiyor. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum