Rize Artvin Uluslararası Havalimanı'na İnen İlk Yolcu Uçağının Kokpitinden İniş Görüntüsü

Rize Artvin Uluslararası Havalimanı'na İnen İlk Yolcu Uçağının Kokpitinden İniş Görüntüsü
Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen 2. havalimanı olan Rize Artvin Uluslararası Havalimanı'na ilk yolcu uçağı indi. THY’ye ait TK 2538 sefer sayılı "Rize-Artvin" adlı yolcu uçağının iniş anına ait kokpitten çekilen görüntüler paylaşıldı.

Dünyanın deniz dolgusuyla inşa edilen beşinci, Türkiye'nin ise ikinci pisti olan Rize Artvin Uluslararası Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla hizmete açıldı.

İstanbul Havalimanı'ndan saat 08.30'da havalanan Türk Hava Yollarına ait TK 2538 sefer sayılı "Rize-Artvin" adlı yolcu uçağı, 10.35'te Rize-Artvin Uluslararası Havalimanı'na ilk yolcu uçağı olarak iniş yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Rize Artvin Uluslararası Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştiren TK 2538 sefer sayılı "Rize-Artvin" adlı yolcu uçağının iniş anına ait kokpitten çekilen görüntüleri “Bu güzel havalimanının bu güzel açılışını Rize Artvin Havalimanı 'na ilk inen ‘TK 2538’ sefer sayılı 'Rize-Artvin' isimli Airbus 330 uçağımızın kokpitinden görelim. Bir hatıra kalsın. Hayırlı olsun. Bölgemiz için bereketli olsun.” ifadeleriyle paylaştı.

rize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-1.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-2.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-3.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-4.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-5.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-6.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-7.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-8.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-9.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-10.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-11.jpgrize-artvin-havalimanina-rize-artvin-isimli-ilk-yolcu-ucagi-inis-yapti-12.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bedeli-ve-yardim-kampanyasi-005-011.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum