Rize ASKF Ali Çelik’le Devam Dedi

Rize ASKF Ali Çelik’le Devam Dedi
Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şubesi'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da mevcut başkan Ali Çelik, yeniden başkan seçildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü salonunda yapılan Rize ASKF Olağanüstü Genel Kurulunda 99 oy alan mevcut başkan Ali Çelik yeniden başkan seçilirken, diğer aday Bilal Karafazlıoğlu 69 oy alabildi.

Divan Başkanlığa Şafak Tatoğlu, divan üyeliklerine ise Mehmet Emin Ayhan, Metin çalışkan ve Halil İbrahim Uzun’un oy birliğiyle seçildiği Olağanüstü Genel Kurul, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

168 delegenin katıldığı kongrede iki liste yarıştı. Seçim sonucunda mevcut başkan Ali Çelik 99 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Bilal Karafazlıoğlu ise 69 oy aldı ve seçimi kaybetti.

rize-askf-ali-celik’le-devam-dedi-2-001.jpg

Ali Çelik’in Başkanlığındaki Rize ASKF Yönetiminde M. Emin Ayhan, Rıfat Özer, Halit Ak, Yaşar Papaker, Metin Çalışkan, Muhammet Tepegöz, Kemal Keskitoğlu, Şafak Tatoğlu, Ender Yılmaz,  Ö. Lütfü Kocapiri yer aldı.

Yedek Üyeler ise Okak Kuk, Engin Albardak, Musa Gör, Yusuf Yıldırım, Mehmet Yılmaz ve Ali Kalaycı’dan Denetleme Kurulu Asil Üyeleri S. Mahmut Aykın, Murat Yılmaz ve Seyit Balcı’dan, Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri Hasan Çelik, Burhan Yanık ve Mustafa Dilmaç’tan, Onur üyeleri M. Kemal Arıcı, Doğan İnce ve Alaattin Torlak’tan, Üst Kurul delegeleri ise Ali Çelik, Rıfat Özer, Sebahattin Çepni, Ömer Köseoğlu, Halit Ak, Esat Yılmaz, Şafak Tatoğlu, Fatih Bülbül, Halit Tuzcu ve Köksal Yılmaz’dan oluştu.

rize-askf-ali-celik’le-devam-dedi-1.jpg

Haber: Necati Dili