Rize ASKF’nin Hizmet Binası Açıldı

Rize ASKF’nin Hizmet Binası Açıldı
Rize ASKF’nin yeni dizayn edilen hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Rize AK Parti İl Başkanı Muhammed Avcı, Amatör spor kulüpleri temsilcileri ve çok sayıda konuk katıldı.

ali-celik-001.jpg

Açılış sonrası İl Başkanı Avcı, burada yaptığı konuşmada ; “ Amatör spor kulüpleri sadece bir spor kulübü değildir. Amatör spor gençlerimizi dışarda tehlikeli işlerden uzak tutan önemli bir görevi var. Bu bağlamda Amatör spor kulüplerine desteğimiz devam edecek. Yapım aşamasına gelen yeni amatör futbol sahası için çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız sayın Hayati Yazıcı bu konuyu yakından takip ediyor. Emin olun ki bu konuda siyaset atması gereken tüm adımları attı. Tıkandığımız yeri sizlerde biliyorsunuz ve biz siyasetçiler bu konu hakkında çözüm üretmeye devam edeceğiz. Desteğimiz devam edecek, yeter ki siz kendi içinizdeki meseleleri olgunlaştırın ve bize sağlıklı bilgiler verin” dedi.

55-011.jpg

ASKF Rize İl Başkanı Ali Çelik’te, kendilerine verdikleri destekten dolayı İl Başkanı Avcı’ya teşekkür etti. Çelik, konuşmasının devamında şöyle devam etti:

“ Sayın Başkan söylenecek tüm cümleleri söyledi ve bizi rahatladı. 22 Bin lisanslı sporcu sayımızı 2023’de 40 bine çıkarmayı düşünüyoruz. Bizim olmazsa olmazımız futbol sahamızdır. Yeni yapılacak olan spor kompleksi çok maksatlı olacak. Olimpiyatlarda en fazla madalyayı alan il Rize’dir. Güreş’ten sonra Rize’ye özgün diğer branşlar, dağcılık, Rafting ve kano sporlarında Olimpiyat oyunlarında Rize’den sporcular göreceğiz. Yönetim kurulu adına Başkan’a bir kez daha teşekkür ediyorum” cümlesini kullandı.